Новини

Проведення церковних зборів в Україні все ще тимчасово призупинено до отримання подальших вказівок

Поступове відновлення богослужінь, зборів і заходів буде можливим після отримання дозволу на їх проведення і офіційного оголошення від президентства Східноєвропейської території.

            

Раніше цього року Перше Президентство і Кворум Дванадцятьох Апостолів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів оголосили про те, що проведення усіх офіційних зібрань членів Церкви, включно з недільними зборами, тимчасово призупинено в зв’язку з пандемією COVID-19.

Церковні провідники виявляють обережність, щоб не піддавати загрозі здоров’я людей і забезпечити безпеку під час відновлення проведення церковних богослужінь і заходів у деяких частинах світу. Президентство Східноєвропейської території уважно спостерігає за ситуацією в Україні та постановами її органів влади. На даний час усі офіційні зібрання членів Церкви в Україні все ще тимчасово призупинено до отримання подальших вказівок і офіційного оголошення від президентства Східноєвропейської території.

Як тільки таке оголошення буде зроблено, президентство Східноєвропейської території тісно співпрацюватиме з президентами колів і місій, які будуть радитися з єпископами, щоб визначити конкретний час і формат проведення зборів і заходів у кожному конкретному випадку. Місцевим провідникам і членам Церкви будуть повідомлені принципи і настанови щодо захисту здоров’я і забезпечення безпеки членів Церкви та запобігання поширенню COVID-19.
 

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.