Новини

Підтримати тих, хто береже країну

Члени Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні підтримують тих, хто береже спокій країни та свободу її громадян. Вже втретє члени Церкви зі своїми друзями організовують музичний концерт для військовослужбовців ЗСУ, що знаходяться на лікуванні в Національному військово-медичному клінічному центрі "Головний військовий клінічний госпіталь".

Виконавці, серед яких переважно молодь, намагалися поділитися з воїнами не лише своїми талантами, але й душевним теплом, висловити вдячність, надати підтримку. Після завершення заходу всіх слухачів концерту чекали невеличкі смачні подарунки та власноруч зроблені листівки з побажанням швидкого одужання. Воїни, серед яких були як учасники ООС так і солдати строкової служби, щиро дякували за увагу та підтримку.

 

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.