Новини

Першим Президентством внесені зміни у процедури виконання обрядів хрищення і запечатування  

 

Перше Президентство Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів опублікувало офіційний лист про зміни у процедурі для двох осіб, які служать свідками на обрядах хрищення і запечатування.

"Дорогі брати та сестри!

На початку цього розподілу Господь навчав, що “устами двох чи трьох свідків буде кожне слово стверджено” (Учення і Завіти 6:28). Відповідно до цієї настанови, члени Церкви служать свідками, коли виконуються священні обряди спасіння та піднесення.

Ми з радістю оголошуємо про зміни у процедурі для двох осіб, які служать свідками на обрядах хрищення і запечатування. Ці зміни запроваджуються негайно в усіх храмах і у всіх церковних підрозділах. За запрошенням головуючих авторитетів:

  1. Будь-який член Церкви, який має діючу храмову рекомендацію, включно з рекомендацією обмеженого використання, може служити свідком під час хрищення за померлих.
  2. Будь-який член Церкви, який отримав ендаумент і має діючу храмову рекомендацію, може служити свідком під час запечатування живих і мертвих.
  3. Будь-який охрищений член Церкви, включаючи дітей і молодь, може служити свідком під час хрищення живої особи (див. Довідник 1: Президенти колів і єпископи, 16.1.1).

Ми віримо, що ви, як окремі особи і сім’ї, отримаєте велику радість у вашому служінні, якщо допомагатимете у виконанні спасительних обрядів дітей Небесного Батька.

Щиро ваше, Перше Президентство"

 

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.