nova-onlayn-systemu-dlya-khramovykh-molytovnykh-spyskiv.jpeg
Новини

Перше Президентство оголошує про нову онлайн систему для храмових молитовних списків

Нова система дозволить членам Церкви надсилати імена осіб, які потребують допомоги, безпосередньо до храму, де ті імена будуть включені до молитв віри

Серед віруючих людей є звичайною практикою молитися за рідних, коли вони хворіють, страждають або мають інші проблеми. У багатьох традиціях віруючих сюди входить і колективна молитва за людей, які мають особливі потреби. У Писаннях записані численні приклади того, коли Ісус Христос молився у групах і заохочував присутніх також молитися. 

Цій практиці слідують у храмах Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Членів Церкви запрошують вносити імена людей, які потребують допомоги, у так званий “молитовний список” храму. Потім члени Церкви обʼєднуються у вірі, просячи Небесного Батька благословити тих людей, чиї імена знаходяться у молитовних списках.

Перше Президентство оголосило, що була створена онлайн система, яка дозволить членам Церкви надсилати імена членів родини чи друзів до храму, де їх внесуть у молитовний список. Тепер запити на внесення імені у храмовий молитовний список можна зробити зайшовши на інформаційну сторінку одного з храмів і клацнувши на посиланні на молитовний список. Також запити можна подати через розділ “Храми” мобільного застосунку Member Tools. Щойно імена будуть введені, вони будуть надіслані до обраного храму або до найближчого діючого храму, якщо обраний зачинено.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.