Звернення президентства території

Лист президентства території, присвячений 10-річчю освячення Київського храму

"Оскільки поклоніння у храмі зараз є неможливим, я запрошую вас збільшити свою участь у дослідженні сімейної історії". Президент Рассел М. Нельсон

           

Дорогі брати і сестри!

Ми всі живемо в особливий час, про який багато пророків писали у Писаннях. Тепер настав час, коли Господь пришвидчує Свою роботу зі збирання дому Ізраїля.

У серпні 2010 року, рівно десять років тому, було освячено для Господа перший храм у нашій території. Ми й досі пам’ятаємо чудову культурну програму, показану за день до освячення, чудові сесії освячення й особливий дух любові та єдності, який відчували всі присутні члени Церкви. У ті дні освячення храму Господь показав нам, що означає жити в Його любові.

Президент Ротай, президент Київського Українського храму, сказав: “Я дуже вдячний за своє свідчення про істинність Відновлення євангелії Ісуса Христа і про центральну роль храмів у процесі збирання. Це радість — служити у святому храмі, де небеса зустрічаються із землею. Це місце одкровення, натхнення, втішення й радості. Я вдячний за вас і відчуваю велику любов до вас, мої дорогі брати і сестри”.

Президент Нельсон так навчав про храм: “Дім Господа — це дім навчання. Там Господь навчає у Свій власний спосіб. Там кожний обряд навчає про Спасителя. Там ми навчаємося, як не піддаватися супротивнику і набувати сили Господнього священства, щоб зміцнитися самим і зміцнити тих, кого ми любимо. Як же палко кожен з нас повинен шукати там прихистку. Оскільки поклоніння у храмі зараз є неможливим, я запрошую вас збільшити свою участь у дослідженні сімейної історії, зокрема у сімейно-історичному пошуку та індексуванні. Я обіцяю: якщо ви будете більше часу виділяти для храмової та сімейно-історичної роботи, ви збільшите свою здатність чути Його. Брати і сестри, у ці важкі часи, коли храми зачинено, ви й далі можете набувати сили завдяки вашим храмовим завітам та ендаументу, шануючи свої завіти. Будь ласка, використайте час, коли зачинені храми, щоб продовжувати й далі жити життям, гідним храму, або щоб стати гідними храму”.

Ми, президентство Східноєвропейської території, у захваті від того, що члени Церкви з багатьох різних країн можуть відвідувати Київський храм і укладати вічні завіти з Господом, дотримання яких принесе і силу, і спокій у цей важкий час. Приймімо ж запрошення Президента Нельсона і залишаймося гідними храмового поклоніння та обіцяних благословень, які ми отримали від Господа.

Нехай Господь благословить вас, дорогі брати і сестри.

Президентство східноєвропейської території

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.