Новини

Новий спосіб, у який ви можете рекомендувати місіонерам своїх друзів для навчання

Тепер ви можете працювати безпосередньо з місіонерами

        

© 2020 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
            

На початку вересня було оновлено систему, яку члени Церкви використовують, щоб рекомендувати людей для навчання євангелії. Тепер стало значно простіше і зручніше допомагати друзям зустрітися з місіонерами.

Член Церкви на ім’я Кеннет “Кей Бі” Боґґз розповідає, як він допоміг своєму другові зустрітися з місіонерами. “Кріс вже тривалий період часу не виходив у мене з голови. Ми разом зростали — ще з часів початкової школи, але я ніколи не розповідав йому, що я — член Церкви”.

Разом зі своїм другом Майком Медсеном, Кей Бі розповів про євангелію Крісу та Кейті Буш — парі, яка шукала церкву та хотіла більше наблизити своє життя до релігії. “Я пам’ятаю, як волав до Бога, просячи про скерування та допомогу, — розповідає Кріс, — І вже через тиждень чи два після цього мені зателефонував мій друг дитинства — Кей Бі. … Коли він сказав мені, [що є членом Церкви], я був трохи шокований, але ж я знав, який то чоловік, і розумів, що, якщо він належить до Церкви, то для цього має бути якась причина”.

Після зустрічі з Майком і Кеєм Бі, Кейті та Кріс погодилися зустрітися з місіонерами. Кріс згадує: “Майк власне зв’язався з місіонерами щодо нас, і, не минуло й пів години, як вони мені зателефонували”.

Рекомендування людей для навчання

Оновлена система рекомендування людей для навчання розроблена таким чином, щоб місіонери могли відразу ж зв’язатися із членами Церкви і разом спланувати для їхніх друзів такі зустрічі, завдяки яким участь у євангельських уроках принесе останнім максимальну користь.

Коли ваш друг або знайомий погоджується зустрітися з місіонерами, вам треба просто заповнити бланк рекомендування людей для навчання у додатку “Засоби членів Церкви” (доступному для Apple або Android) або на сторінці для рекомендування друзів на сайті ChurchofJesuschrist.org. Ви також можете залишити там свою контактну інформацію і коментарі для місіонерів.

Після того як бланк буде відправлено, з вами зв’яжеться місіонерка, призначена для опрацювання рекомендацій від членів Церкви. Вона визначить район, до якого належить рекомендована особа, та допоможе вам зв’язатися з призначеними до цього району місіонерами.

Місцеві місіонери також отримають вашу контактну інформацію разом з інформацією рекомендованої особи. Завдяки цьому ви зможете обговорити з місцевими місіонерами обставини та потреби вашого друга. Ви можете поговорити з ними про те, як забезпечити для вашого друга найкращі враження. Крім того, ви можете брати участь в уроках з місіонерами стільки, скільки бажаєте.

Спільне навчання

“Місіонерів навчено, що до кожної особи, яку члени Церкви рекомендують для навчання, треба ставитися як до чогось дорогоцінного, — сказав старійшина Маркус Б. Неш з Кворуму сімдесятників. — Їх також навчено, що, коли вони отримують дані рекомендованої особи, їм слід запитати вас, як вони можуть якнайкраще допомогти вашому другові/подрузі. Якщо члени Церкви і місіонери працюватимуть разом, Господь дасть їм натхнення для створення умов, у яких ваші друзі наближатимуться до Ісуса Христа”.

Щодо роботи з сім’єю Буш Майк сказав: “Ми живемо у неймовірний час, адже ми з моїм другом Кей Бі змогли бути присутніми на всіх місіонерських уроках. Ми розташовували на столі маленькі телефони, і було враження, ніби ми перебуваємо в одній кімнаті”.

Цей новий інтерактивний підхід відкриє двері, завдяки яким ми зможемо краще підтримувати та заохочувати ваших друзів, зацікавлених євангелією Ісуса Христа. Ці зміни у процесі рекомендування людей для навчання зараз запроваджено 33 мовами. Навчання і збільшення цих зусиль триватимуть і в майбутньому.

Відвідайте сторінку churchofjesuschrist.org/referrals, щоб дізнатися більше, або рекомендувати друзів для навчання євангелії.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.