Новини

Оголошенно про новий баланс між навчанням Євангелії вдома і в Церкві

Рассел М. Нельсон, президент Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, відкрив 188-му піврічну генеральну конференцію, оголосивши про "новий баланс і зв’язок між навчанням Євангелії вдома та в Церкві". Він зазначив, що мета цих змін — "зміцнити сім’ї та окремих людей через зосереджений на домівці та підтриманий Церквою план вивчення доктрини, зміцнення віри та заохочення до глибшого особистого поклоніння".

Президент Нельсон сказав: "Як святі останніх днів ми звикли думати про «церкву» як про щось, що відбувається у наших будинках зборів, підтримуване тим, що відбувається вдома. Нам слід відкоригувати це сприйняття. Це час для церкви, зосередженої на домівці, підтриманої тим, що відбувається в приміщеннях філій, приходів і колів".

Після оголошень Президента Нельсона на Суботній ранковій сесії, старійшина Квентін Л. Кук з Кворуму Дванадцятьох Апостолів звернувся до всесвітньої аудиторії і повідомів деталі прийдешніх нововведень. "Починаючи з січня 2019 р. розклад недільних зборів буде змінено таким чином: недільні церковні збори складатимуться з 60-хвилинних причасних зборів, зосереджених на Спасителі, обряді причастя та духовних посланнях. Потім члени Церкви зможуть бути присутніми на 50-хвилинному уроці, який чергуватиметься щонеділі. Заняття Недільної школи буде проводитися 1-ї та 3-ї неділі місяця. Збори Кворумів  священства, Товариства допомоги та Товариства молодих жінок проводитимуться 2-ї та 4-ї неділі місяця. Збори 5-ї неділі місяця будуть проводитися під керівництвом єпископа. Збори Початкового товариства проходитимуть щотижня протягом 50 хв та складатимуться з музичної частини та уроків".

 

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.