Новини

На генеральній конференції оголошено про будівництво дванадцяти нових храмів

Під час завершення 188-ї піврічної генеральної конференції Президент Церкви Ісуса Христа Святих Останні Днів, Рассел М. Нельсон, оголосив про плани збудувати 12 нових храмів. Це найбільша кількість храмів, про які було оголошено за один день, також ця новина підвищила загальну кількість храмів Церкви, що працюють, оголошені або будуються, до 201. Цього тижня виповнюється рівно 18 років з того часу, як Церква завершила будівництво свого 100-го храму.

 

Нові храми буде збудовано у таких місцевостях:

  1. Мендоса, Аргентина
  2. Сальвадор, Бразилія
  3. Юба-Сіті, Каліфорнія
  4. Пномпень, Камбоджа
  5. Прая, Кабо-Верде
  6. Їго, Гуам
  7. Пуебла, Мексика
  8. Окленд, Нова Зеландія
  9. Лагос, Нігерія
  10. Давао, Філіппіни
  11. Сан-Хуан, Пуерто-Ріко
  12. Округ Вашингтон, Юта

"Будівництво й утримання храмів може й не змінить ваше життя, але час, проведений вами у храмі, неодмінно змінить його, — сказав Президент Нельсон. — Тих з вас, хто вже давно не був у храмі, я закликаю підготуватися і повернутися до нього якомога швидше. І я запрошую вас поклонятися у храмі й молитися, щоб глибоко відчути безмежну любов Спасителя до вас, аби кожен з вас міг здобути власне свідчення про те, що Він продовжує скеровувати цю священну й вічну роботу".

З цими 12 оголошеними храмами загальна кількість діючих храмів (159) та оголошених храмів чи тих, що будуються (42), у всьому світі складає 201.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.