Прес-релізи

Зимова конференція мормонської молоді в Карпатах 

Неодружена молодь віком від 18 до 30 років зібралась на спільну конференцію в українських Карпатах, щоб навчатися та підтримувати один одного. 

Щороку влітку Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) проводить молодіжні конференції, на які з’їжджається неодружена мормонська молодь з усієї країни. Мета таких заходів — завести нові знайомства, підтримати один одного та здобути певні знання. Під час конференції учасники активно відпочивають, ходять в гори, займаються спортом та спілкуються один з одним, та все ж більшість часу відведено на навчання важливим духовним принципам та необхідним світським навичкам. В проміжках між молодіжними конференціями, знаходячись в своїх рідних містах, молодь продовжує брати участь в активній церковній програмі самовдосконалення у духовному та світському житті відвідуючи заняття Системи церковної освіти та беручи участь у спільних заходах для своєї вікової категорії.

Але, як пояснив президент Львівського округу Андрій Дідушок, "не дивлячись на таку активну участь у церковному житті, молодь хотіла б ще частіше зустрічатися один з одним та мати можливість обговорювати важливі для них питання. Тому вже третій рік поспіль ми продовжуємо нашу традицію і допомагаємо молоді у гарному товаристві та з важливими духовними посланнями скрасити похмурі зимові дні".

Відвідуючи конференції, молодь шукає відповіді на такі важливі особисті питання як відносини в сім’ї, самостійність, майбутня професія, шлюб та інше. Під час семінарів завжди звучать практичні поради, котрі надихають молодь долати різні перешкоди, просуваючись до гідної мети. Окрім навчання, всі також мають можливість відпочити, використовуючи зимові дарунки Карпат: катаючись на лижах, сноубордах та санчатах.

 

Молоді люди, безпосередні учасники події, з теплом згадують цей досвід. "Відчуття непідробної турботи про молодь, можливість ділитися досвідом та отримувати поради від мудрих людей — це було найціннішим" - поділилася Сніжана. «А мене вразила атмосфера дружби та піклування один про одного. Це дуже цінна людська риса!» — зазначив Іосиф.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.