Новини

Київський Український храм відновлює свою роботу

Після минулорічного рішення Першого Президентства закрити всі храми через пандемію COVID-19, усі діючі храми Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів знову відкриють свої двері. 

5 липня Київський Український храм стане останнім зі 168 діючих храмів, який знову відкриється для проведення обрядів запечатування для подружніх пар. Київський храм перейде в фазу 1 відповідно до запровадженого чотирьохфазного плану поступового відновлення роботи храмів.

Відновлення роботи Київського храму означає, що майже через 14 місяців після того, як свою роботу почали відновлювати перші з закритих храмів, всі без виключення діючі храми розпочнуть проведення обрядів, хоча і з деякими тимчасовими обмеженнями.

Оголошення фази 1 для храму в Києві стало частиною щотижневого оновлення статусів роботи храмів, опублікованих Церквою у вівторок 22 червня. Всього в останньому щотижневому повідомленні було визначено 57 храмів у 24 штатах та 14 країнах, які перейшли в наступну фазу і розпочали проведення раніше тимчасово призупинених обрядів.

Kyiv-Ukraine-Temple.jpg

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.