Новини

FamilySearch оголошує проведення RootsTech Connect 2021 — безкоштовного всесвітнього віртуального заходу

Команда FamilySearch з радістю оголошує, що конференція RootsTech 2021, проведення якої раніше планувалося на 3–6 лютого 2021 р. у Солт-Лейк-Сіті, штат Юта, тепер буде проводитися 25–27 лютого 2021 р. онлайн, віртуально і безоплатно. Конференція RootsTech Connect 2021 буде доступна для людей з усього світу, яким пропонуватимуться виступи натхненних провідних промовців, різноманітні семінари багатьма мовами, а також віртуальна ринкова платформа. Реєструйтеся для участі вже сьогодні на сайті RootsTech.org.

“Через пандемію у нас з’явилася можливість представити конференцію RootsTech більшій аудиторії по всьому світу,—сказав Стів Роквуд, виконавчий директор FamilySearch International. — Завдяки віртуальній конференції ми також зможемо розширити наші можливості і зробити її по-справжньому всесвітнім святом сім’ї та єднання”.

RootsTech Connect 2021 матиме глобальний масштаб і при цьому надаватиме учасникам можливість відвідати різноманітні заходи, які вони вже знають і люблять завдяки попереднім конференціям,—зокрема натхненні промови, різноманітні семінари на вибір та виставковий зал.

Завдяки чатам і сесіям питань і відповідей, упродовж трьох днів конференції учасники матимуть нагоду спілкуватися один з одним, з промовцями та з компаніями, що представляють на виставці свої  послуги і продукти.

“Навчання буде проводитися багатьма мовами, а промовці  звертатимуться до нас з усіх куточків світу,—сказав Роквуд.—Ми дізнаємося про культури і традиції різних країн, коли, не виходячи з дому, братимемо участь у різних заходах: дивитимемося демонстрації приготування національних страв, слухатимемо розповіді та музикальні виступи. Такий віртуальний захід просто не можна пропустити! ”

Конференція RootsTech Connect 2021 проводитиме прямі трансляції та надаватиме записи сесій, зважаючи на різницю у часових поясах учасників. Крім того, записи сесій будуть доступні після завершення конференції.

Роквуд сказав, що FamilySearch з нетерпінням очікує можливості поділитися унікальними заходами конференції RootsTech і допомогти десяткам тисяч учасників по всьому світу знайти, зібрати та об’єднати їхні сімейні історії.

Представники RootsTech сподіваються, що у майбутньому відвідувачі зможуть знову збиратися під одним дахом, однак RootsTech Connect у віртуальному форматі стане постійним доповненням до конференції.

Реєструйтеся безоплатно на rootstech.org.

Про RootsTech

Всесвітня конференція RootsTech проводиться компанією FamilySearch і спрямована на об’єднання сімей багатьох поколінь; тут люди різного віку отримують натхнення, щоб знаходити родинні зв’язки та ділитися своїми спогадами. Цей щорічний захід став у своїй сфері найбільшим у світі та збирає десятки тисяч учасників.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.