Виступ

Батьківство у скрутні часи: порада апостола

Нещодавно Старійшина Рональд А. Расбанд опублікував наступний допис:

Багато молодих пар хвилюються щодо виховання дітей у сучасному світі. Декілька років тому, одна з наших дочок та її чоловік поставили сестрі Расбанд і мені важливе життєве запитання:

«Чи все ще безпечно та розумно народжувати дітей у цьому, здавалося б злочестивому та лячному світі, в якому ми живемо?»

«Так, це більше ніж нормально» — такою була наша відповідь під час щирої розмови про фундаментальні євангельські вчення, особисті враження та життєвий досвід.

Господь знав, що в нашому житті будуть моменти, коли ми будемо відчувати страх. Я відчував це, і також ви.

Господь навчає нас через писання: «Не бійся, з тобою бо Я, і не озирайся, бо Я Бог твій! Зміцню Я тебе, і тобі поможу, і правицею правди Своєї тебе Я підтримаю». (Ісая 41:10).

Наша дочка та зять серйозно поставилися до нашої розмови того вечора, вони молились та постились, щоб дійти власних висновків. На щастя й на радість їм, а також нам, як бабусі й дідусю, наша дочка тепер мати семи прекрасних дітей.

Так, ми живемо в небезпечні часи, проте якщо ми будемо наслідувати прикладу нашого Спасителя, нам не варто буде боятися. Я молюся, щоб роблячи це нас не турбували часи в які ми живемо, або проблеми які трапляються на нашому шляху.

© 2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.