Новини

Різдвяне послання Першого Президентства, 2017 рік

 

Перше Президенство Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) звернулося в 2017 році з таким Різдвяним посланням:

“Бо Дитя народилося нам, даний нам Син, і влада на раменах Його, і кликнуть ім’я Йому: Дивний Порадник, Бог сильний, Отець вічності, Князь миру” (Ісая 9:5). Святкуючи в цю Різдвяну пору народження Ісуса Христа, ми сподіваємося, що світло і свідчення про божественну місію Спасителя, як Викупителя всього людства, прийде в наші серця і знайде своє відображення у наших думках, наших словах і наших діях.

Нехай же кожний з нас буде благословенний цієї радісної пори року, коли ми зі щирою вдячністю визнаємо незрівнянний дар Батька для нас – Його Сина, Ісуса Христа, нашого Господа і нашого Вчителя.

Томас С. Монсон

Генрі Б. Айрінг

Дітер Ф. Ухтдорф

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.