Новини

Мормони святкують Різдво

23 грудня 2017 року у Києві у домі зборів біля Київського Українського храму відбувся Різдвяний концерт Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) — "Різдвяні обійми". Як завжди, концерт прийшло подивитися багато членів Церкви та їхніх друзів. Уже за традицією з вітальним словом до присутніх звернувся начальник Управління культури, національностей та релігій Київської обласної державної адміністрації Подолянець Ігор Іванович. У своєму зверненні він висловив вдячність релігійній громаді святих останніх днів за співпрацю з КОДА у різних сферах, у тому числі розвитку мистецтва й культури.

Цей Різдвяний концерт вирізнявся тим, що окрім членів Церкви у ньому взяли участь учні та викладачі кількох музичних шкіл Київської області:  Боярської, Петрівської та Чабанівської. Прекрасні декорації та освітлення додали урочистості цій події. Учасники концерту грали і співали з великим натхненням, адже вони приносили свій дар Спасителю. В програмі звучали пісні українською, англійською та норвежською мовами.

Сподіваємося, що юні музиканти ще не раз братимуть участь у концертах, організованих Церквою.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.