Прес-релізи

Мормони діляться радістю, святкуючи Різдво

У суботу, 12 січня 2013 року відбувся святковий новорічно-різдвяний концерт Київського Українського колу. Концерт став останньою подією з багатьох заходів, які проводилися в колі о цій святковій порі.

Першим відбувся концерт дітей Початкового товариства Київського колу. Президентство Початкового товариства запланувало його на 22 грудня 2012 року, запросивши дітей зі всіх приходів принести в дар Господу свої таланти. Діти і співали, і грали на інструментах, і танцювали.

5 січня 2013 року доросла молодь запропонувала глядачам різдвяну виставу. Юнаки та дівчата готували її упродовж багатьох місяців. Мормонська молодь традиційно проводить подібні вистави вже упродовж кількох років.

6 січня, на Святвечір, на Хрещатику, головній вулиці Києва, залунав спів. Близько 60 членів Церкви Ісуса Христи Святих Останніх Днів (мормони) зібралися ввечері разом, щоб поспівати колядки і щедрівки. Перехожі зупинялися, щоб послухати чудовий спів, який прославляв народження Господа і Спасителя Ісуса Христа. Спів надихав і співаків, і слухачів. Він сповнив їхні серця духом Різдва.

Концерт, який відбувся 12 січня, також уже став традиційним. Кілька років поспіль у ньому бере участь оркестр Київського колу, а також інші члени Церкви. Багато мормонів з радістю допомагають у проведенні концерту. Один з тих, хто допомагав у підготовці залу і встановленні необхідної апаратури, сказав, що на концертах він бував раніше, але завдяки безпосередній участі в підготовці до цього концерту він сповнився особливим духом під час концерту і отримав дуже сильні враження, яких ніколи не мав раніше.

Одна жінка, яка прийшла на концерт, розповіла, що хоча й була дуже стомлена і вагалася, чи йти їй на концерт, все ж таки переборола небажання і приїхала попри погану погоду і втому. Вона не пошкодувала. За її словами, вона оновила свої сили й покращила настрій. “Я ніби вдихнула аромат чудової квітки”.

Такі відгуки надихають артистів розвивати свої таланти і дарувати їх Спасителю, братам і сестрам та всім людям.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.