Прес-релізи

Церква передала комп’ютерну техніку навчальним закладам Київщини

Гуманітарна служба Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) вже понад 10 років веде активну діяльність, допомагаючи забезпечити основні потреби українців з соціально-незахищених верств населення. Більшість гуманітарних проектів спрямована на підтримку малозабезпечених сімей, медичних установ та закладів освіти.

Нещодавно Київському обласному департаменту освіти і науки а також 26-ти мистецьким навчальним закладам з 20-ти міст Київської області було передано 63 одиниці б/в комп’ютерної техніки. Цей проект став результатом співпраці Церкви з управлінням культури, національностей та релігій Київської обласної держадміністрації.

Під час заходу начальник Управління Ігор Подолянець привітав представників Церкви Ісуса Христа з 25-ю річницею їх служіння на території України. Він також відзначив активну діяльність мормонів у сприянні розвитку духовності і підвищення моральності українського суспільства, високий рівень у проведенні культурних та мистецьких заходів, а також у реалізації соціально-гуманітарних проектів. Докладніше про це можна прочитати на офіційному сайті облдержадміністрації. 

Треба зазначити, що подібний проект не перший цього року. Кілька місяців тому Церква вже передавала комп’ютерну техніку у медичні установи та школи Києва, Ужгорода і Вінниці.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.