Тема

Учитель

У Церкві Ісуса Христа Святих Останніх Днів слово учитель має два значення:

  1. Чин, відповідальністю якого є виконання обов’язків в Аароновому священстві, який зазвичай мають молоді чоловіки віком від 14 до 15 років, або особа, яка навчає учнів у церковних класах. Учителі готують хліб і воду, які розносяться під час причастя на недільному богослужінні. Ці молоді чоловіки також можуть служити домашніми вчителями і відвідувати членів Церкви своєї місцевої громади. У місцевих громадах учителі організовані у кворуми. Ці невеликі групи дозволяють молодим чоловікам набувати навичок провідництва під час спільного служіння, проведення заходів і коли вони допомагають один одному жити за Євангелією Ісуса Христа.
  2. Особа, яка навчає слухачів у церковному класі. Такими класами можуть бути класи для дітей, молоді або дорослих. Навчання у цих класах зазвичай є частиною недільного богослужіння, їх мета - зміцнення особистої віри і збільшення знання Писань і доктрини Церкви.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.