Тема

Семінарія

Семінарія - це чотирирічна релігійна освітня програма для учнів середньої школи. У ній можуть брати участь підлітки всіх віросповідань.

Упродовж одного навчального року студенти вивчають одну з книг Писань: Старий Завіт, Новий Завіт, Книгу Мормона або Учення і Завіти. На час повного завершення навчання у семінарії студенти закінчать вивчення усіх цих чотирьох книг.

У населених пунктах, де живе багато святих останніх днів, студенти відвідують семінарію у “виділений час” їхнього звичайного шкільного дня. В інших частинах світу студенти відвідують семінарію до або після уроків у школі. У деяких випадках, через далеку відстань або малу кількість підлітків-святих останніх днів, студенти можуть закінчити чотирирічний навчальний курс за програмою семінарії домашнього навчання.

Уроки проводять як штатні вчителі, так і волонтери. У світі є приблизно 350000 студентів семінарії.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.