Тема

Патріарші благословення

Патріарші благословення даються гідним членам Церкви і містять особисту пораду від Бога. Патріарше благословення призначено бути дорожньою картою, що допомагає людині впродовж її життя. Не встановлено, з якого саме віку дається патріарше благословення, але його одержувачу слід бути достатнього віку й зрілості, щоб розуміти його важливість.

Патріарше благословення дається патріархом, чоловіком, якого покликають церковні провідники давати такі благословення. Патріарх кладе свої руки на голову одержувача благословення і промовляє слова, які отримує через божественне одкровення. Слова благословення записуються, щоб одержувач його міг мати письмову копію, аби вивчати його впродовж свого життя. Церква також зберігає копію благословення на той випадок, якщо воно колись загубиться.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.