Прес-релізи

Мормони допомогли "Анастасії"

Некомерційна організація під назвою "Анастасія" отримала допомогу від Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони).  Організація "Анастасія" – це громадська  жіноча організація, що знаходиться у місті Дружківка Донецької області. Мета організації – зібрати жінок разом, щоб піклуватися про них, проводити заходи для нужденних жінок і дітей в їхній громаді.

Ця організація проводить благодійні заходи та семінари у психіатричних клініках,  для дітей-інвалідів та дітей з малозабезпечених сімей. Вони вчать культурних навичок, таких як вишивання, щоб продовжувати чудові традиції українського народу. Організація також надає притулок для жінок, які потребують безпечного місця на декілька днів, щоб триматися подалі від своєї домівки.

Церква надала “Анастасії” меблі: стільці, столи та дивани, щоб вони могли проводити збори і семінари. Щоб віддячити Церкві та іншим спонсорам,  2 квітня 2013 року відбувся захід, на якому були присутні представники місцевої громади, представники Церкви та представники мерії. На заході були присутні журналісти з місцевого телебачення.

Директор “Анастасії” – Бабич Ганна Іванівна – у своєму коментарі зазначила, що вона зверталася по допомогу до багатьох організацій, але Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) стала єдиною організацією, яка виконала свої обіцянки. Представникам Церкви сердечно подякували за їхні подарунки і після церемонії пригостили обідом.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.