Прес-релізи

Завдяки Йому

З нагоди Великодня Церква ініціювала програму, мета якої – зосередитися на Ісусі Христі

“Основоположні принципи нашої релігії зосереджені на … Ісусі Христі: що Він помер, був похований і знову воскрес на третій день та вознісся на небеса; усе решта, що стосується нашої релігії, - це лише додаток до цього” (Джозеф Сміт, засновник Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів).

Церква виступила з ініціативою, щоб впродовж тижня, починаючи 13 квітня і до Великодня, показувати в соціальних медіа Інтернет меми, свідчення та розміщені на YouTube відео. У відео (під назвою “Завдяки Йому”, з супроводжуючим хештегом #ЗавдякиЙому) Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів проголошує свою віру в Ісуса Христа як Сина Божого, Який подолав смуток і смерть для всіх чоловіків та жінок, де б вони не жили.

 

“Великдень - це святкування воскресіння Ісуса Христа, Який на третій день встав з мертвих. Ця істина є серцевиною не лише нашої віри, але і лежить в основі відповідей на найглибші запитання душі, - каже Грег Дробей, директор Mormon.org. - Ми запустили цю зосереджену на Христі ініціативу, оскільки хочемо стати джерелом для тих, хто шукає ще один шанс або має запитання стосовно смерті після втрати близької людини”.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.