Тема

Допомога у подоланні наслідків цунамі

http://www.lds.org/library/page/display/0,7098,6215-1-3213-1,00.html

  • У грудні 2004 р. Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів негайно надала гуманітарну допомогу постраждалим від цунамі районам Індонезії, Таїланду та Шрі-Ланки. Співпрацюючи з організацією Islamic Relief Worldwide, Церква відправила зі Сполучених Штатів Америки у постраждалі райони продукти харчування і предмети першої потреби.
  • Церква продовжує надавати допомогу у ці райони відповідно до довгострокових проектів допомоги. Будинки, школи, медичні установи та мечеті були відбудовані за сприяння місцевих органів влади і компаній.
  • У деяких районах провідники Церкви, місіонери та члени Церкви працювали, щоб допомогти людям знову повернутися до своєї роботи. Рибалкам, фермерам і ткачам були передані необхідні знаряддя праці, що дозволяє їм працювати і забезпечувати себе, свої сім’ї та громади.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.