Тема

Головне управління Церкви

Головне управління всесвітньої Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів знаходиться у центрі Солт-Лейк-Сіті відтоді, як у 1847 р. піонери заснували тут поселення.

Сьогодні провідники Церкви наглядають з цього місця за її діяльністю у 160 країнах. Однак провідництво по всьому світу є великою мірою децентралізованим; адміністрування здійснюється на місцевому, територіальному рівнях і на рівні країни в основному духовенством, яке служить на безоплатній основі.

Храмова площа—є найпопулярнішим туристичним об’єктом, на ній щорічно бувають мільйони відвідувачів. На храмовій площі знаходяться Солт-Лейкський храм, Скинія (дім Мормонського хору скинії), Зал Асамблей і два центри для відвідувачів.

У східній частині площі знаходяться Головний офіс Церкви, Будинок церковної адміністрації, Меморіальний будинок Джозефа Сміта і Будинок Товариства допомоги. Усі ці будівлі призначені для службовців церковних відділів та генеральних провідників.

У західній частині Храмової площі знаходиться Бібліотека сімейної історії—найбільша у світі генеалогічна бібліотека—і Музей церковної історії і мистецтва.

У північній частині Храмової площі стоїть Конференц-центр—аудиторія на 21000 місць, яка є однією з найбільших у світі. Конференц-центр використовується для проведення всесвітніх трансляцій піврічних зборів для всіх членів Церкви, а також часто для трансляцій конференцій для певних груп членів Церкви у різні куточки світу. Він також є популярним місцем для проведення концертів і вистав. 

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.