Прес-релізи

Були оголошені імена трьох нових членів Кворуму Дванадцятьох Апостолів 

Імена трьох нових членів Кворуму Дванадцятьох Апостолів — одного з найвищих керівних органів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів — були оголошені в суботу на 185-ій піврічній всесвітній генеральній конференції Церкви в Солт-Лейк-Сіті, штат Юта.

Цими трьома новими Апостолами є Рональд А. Расбанд, Гері Е. Стівенсон та Дейл Дж. Рейнланд. Вони стануть членами Кворуму Дванадцятьох Апостолів замість Л. Тома Перрі, Бойда К. Пекера та Річарда Г. Скотта, які померли з часу останньої генеральної конференції.    

Кожен з них звернеться до всесвітньої аудиторії протягом вихідних днів, у які проходитиме конференція, а також дасть відповіді на запитання преси по завершенні післяобідньої сесії конференції в суботу.

Нові члени Кворуму дванадцятьох покликаються Президентом Церкви, який робить це за натхненням. Нового члена Кворуму дванадцятьох може бути покликано з числа генеральних авторитетів, які є вищими керівниками Церкви, або з числа звичайних членів Церкви з усього світу.

Кворум Дванадцятьох Апостолів є другим серед найвищих керівних органів, що здійснюють управління Церквою. Окрім свого основного обов’язку бути особливими свідками Ісуса Христа по всьому світу, апостоли мають адміністративні обов’язки, оскільки вони наглядають за програмами і розвитком всесвітньої Церкви.

Старшинство у Кворумі дванадцятьох визначається датою покликання апостола, а не його віком. Нинішніми членами Кворуму Дванадцятьох Апостолів є:

Президент Рассел М. Нельсон
Старійшина Даллін Х. Оукс
Старійшина М. Рассел Баллард
Старійшина Роберт Д. Хейлз
Старійшина Джеффрі Р. Холланд
Старійшина Девід А. Беднар
Старійшина Квентін Л. Кук
Старійшина Д. Тодд Крістофферсон
Старійшина Ніл Л. Андерсен
Старійшина Рональд А. Расбанд
Старійшина Гері Е. Стівенсон
Старійшина Дейл Дж. Рейнланд

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.