Прес-релізи

Піврічна конференція Київського українського колу

18 і 19 жовтня відбулася піврічна конференція Київського українського колу. Це завжди дуже важлива подія в житті Церкви в Україні, тож у ній беруть участь не лише брати і сестри, які мешкають у Києві, але і ті, хто живе в інших містах нашої країни. Як правило, перший день конференції проходив в приміщенні Печерського приходу, яке знаходиться на вулиці Шота Руставеллі, 16. Але цього року зустріч відбулася в приміщенні Харківського приходу, який розташований на вулиці Срібнокільській, 13. Проте це ніяк не вплинуло на загальний настрій усіх присутніх. Навпаки, це надало новизни і ще більше надихнуло учасників заходу. Усі уважно слухали виступи братів і сестер, серед яких був президент Київського храму брат Трайтл, президент Київського Українського колу брат Похилько, патріарх брат Малежик, президент Української Київської місії брат Перек. Було дуже приємно, що багато батьків привели з собою своїх дітей - маленьких і більш дорослих. Це надало зустрічі теплої, сімейної атмосфери.

Брати та сестри дуже люблять такі духовні зустрічі. Окрім надихаючих думок, які змушують переосмислювати своє духовне життя, на цих церковних заходах завжди можна побачити своїх друзів, обмінятися новинами, поділитися враженнями від конференції. Саме це відбувалося і у неділю,19 жовтня. Цього дня конференція проходила у приміщенні Податкової інспекції, яке розташоване на Львівській площі. Великий зал був повністю заповнений людьми, дехто сидів на сходинках через те, що всі місця були зайняті. Цьогорічна конференція відзначалася особливим особистісним ставленням до духовного життя, яким ділилися усі виступаючі. Вони наводили багато власних історій, тим самим показуючи, як євангелія працює в їхньому житті.

Не менш надихаючими були виступи Київського українського хору, який виконував гімни. Коли зал співав, стоячи, разом з ним, усі відчували особливий Дух єдності і любові, адже божественна музика впливає на серця особливим чином.

Особливий музичний номер підготувала молодь колу віком від 14 до 30 років. Приблизно 100 юнаків і дівчат виконали попурі з церковних гімнів. Це додало конференції надзвичайного духу.

“Конференція пройшла для мене на одному диханні, незважаючи на те, що тривала дві години,- сказала сестра Олена Буценко.- Слухаючи виступаючих, я відчула ще більше бажання наповнювати своє життя духовними справами, їхні слова увійшли в мій розум і в моє серце дуже глибоко. Деякі виступи я записала майже повністю”.

“Моє серце переповнене любов”ю,- продовжила сестра Лариса Жеваго.- Зараз я з особливою силою усвідомлюю, як важливо вміти слухати і вислуховувати свого ближнього і вміти підставляти руки там, де вони потрібні”.

“Я знаю, що кожне слово, сказане на конференції, допомагає нам виправити наш життєвий курс, з якого ми періодично сходимо. Кожен виступ спрямований на те, щоб ми чітко визначали ту мету, якої прагнемо досягнути, визначити місце, де ми хочемо бути і впевнено йти до цього”, - поділився враженнями брат Анатолій Шиян.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.