Прес-релізи

Реорганізовано Київський Український кіл

Старійшина Джеймс Б. Мартіно та старійшина Ларрі С. Качер, члени президентства Східноєвропейської території, відвідали позачергову конференцію Київського колу з метою його реорганізації. Причиною змін, що відбулися, стало покликання чинного президента колу Кирила Похилька президентом Санкт-Петербурзької Російської місії.

Кирило Похилько служив в якості президента колу, починаючи з квітня 2013 року. Під час зборів було також оголошено про покликання Олега Кравченко в якості нового президента Київського колу з Ігорем Піддубним та Ігорем Вербенським в якості першого та другого радника відповідно.

 

Конференція колу Церкви – це загальні збори віруючих, об’єднаних за географічним принципом, для отримання духовних настанов та підтримки. Брати та сестри, що служать у покликаннях в приходах та колах Церкви у всьому світі, покликаються на певний період часу, зазвичай – це декілька років. Всі вони виконують своє служіння на волонтерських засадах, присвячуючи цій справі певну кількість годин щотижня, водночас ведучи звичний образ життя — навчаються та працюють, піклуються про себе та свої сім’ї.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.