Newsroom
Прес-релізи

Починається Генеральна конференція Церкви

4 квітня 2015 року в Солт-Лейк-Сіті почнеться генеральна конференція Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів.

Ця конференція відбудеться в конференц-центрі в Солт-Лейк-Сіті, штат Юта, США, в суботу і неділю, 4 та 5 квітня 2015 року. Загальні сесії починаються о 10:00 та о 14:00 за місцевим часом, а збори для носіїв священства---в суботу, 4 жовтня 2014 року, о 18:00 за місцевим часом.

Варіанти перегляду

  • Конференцію транслює багато місцевих кабельних телеканалів та радіостанцій. Щоб отримати інформацію про трансляцію, зайдіть на сайт www.bonneville.info, або подивіться місцеві оголошення.
  • Дізнайтеся у місцевих провідників про можливості перегляду сесій конференції в місцевих будинках зборів. Зайдіть на сайт www.lds.org/maps, щоб знайти місцевий дім зборів.
  • Для тих, хто не зможе дивитися трансляцію в домі зборів, пряма трансляція буде доступна по радіо-, теле-, супутникових або цифрових каналах, наприклад, на YouTube і LDS.org.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.