Тема

FamilySearch

FamilySearch — це найбільша генеалогічна організація у світі. Починаючи з 1894 р, FamilySearch працювала з архівами, бібліотеками й церковними записами більш як у 100 країнах, з метою зробити доступною інформацію, що стане у нагоді людям, які мають за мету знайти свое коріння, своїх предків.

Щомісяця більше як 3 мільйони людей користуються записами, ресурсами та сервісними програмами FamilySearch, щоб глибше торкнутися історії своєї сім'ї. Ці записи та сервісні програми доступні онлайн на сайті FamilySearch.org або, у більш як 4600 центрах сімейної історіїа також у славетній Бібліотеці сімейної історії Солт-Лейк-Сіті, шт. Юта. 

За допомогою онлайн волонтерів, нових технологій та партнерству з іншими організаціями, FamilySearch щодня додає більше 1 мільйона нових записів на свій вебсайт, за якими можна здійснювати пошук. Цій організації вже близько 126 років, однак 7 з 8 мільярдів імен було додано лише за останні десять років. Ці записи надходять майже з усіх країн. 

FamilySearch є формою служіння, яке надає Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Завдання FamilySearch — допомагати людям душею з’єднатися з їхніми предками, і визначається воно віруванням мормонів у те, що сім’ям зазначено бути головним сенсом нашого життя і що сімейні стосунки продовжуються і після перебування людини на Землі. Оскільки ні культура, ні етнічна чи расова належність або віросповідання не зменшують інтересу людини до історії сім'ї. Ресурсами FamilySearch може користуватися кожний, хто хоче більше дізнатися про свою сім'ю та її історію, починаючи з церковних записів у Європі і закінчуючи усними оповідями з Африки.

Як неприбуткова організація, FamilySearch покладається на підтримку волонтерів по всьому світі. Ці люди з власної волі допомагають індексувати записи, надають особисту допомогу і поширюють досвід стосовно генеалогічних пошуків.

FamilySearch надає особисту допомогу як досвідченим дослідникам сімейної історії, так і тим, хто лише починає дослідження свого родоводу. Ця допомога може бути надана через мережу центрів сімейної історії, найближчий до вас можна знайти за посиланням, або через контакт з FamilySearch Support за адресою support@familysearch.org

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.