Прес-релізи

Різдвяні дива в сучасному місті

Казкові засніжені будиночки, яскраві зірки, що рухаються і ангели, які співають — усі ці Різдвяні дива могли побачити сотні людей. Хіба що будиночки були картонними, зірки рухалися завдяки сучасній техніці, а ролі ангелів виконували маленькі хлопчики та дівчатка. Але дива були справжніми, і відбувалися вони на вулиці Яблуневій, 1, біля храму Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Саме тут, в приміщенні Борщагівського приходу, проходив святковий концерт, присвячений Різдву.

Ця традиція триває вже понад 22 роки, відтоді, як ЦІХСОД розпочала своє існування в Україні. Щороку брати та сестри діляться своїми талантами з іншими. А їх так багато! Гімни і колядки, арії і народні пісні, класична музика і сучасні твори — усе це звучало і цього року, даруючи усім присутнім не лише задоволення від концерту, а й справжній Різдвяний настрій.

Як правило, подібні заходи, що їх організовує Церква власними зусиллями, збирають повні зали. Не стало винятком і цьогорічне святкування: велика зала була заповнена вщерть, адже брати та сестри прийшли разом зі своїми дітьми, друзями, батьками і просто знайомими. Усі дуже люблять подібні зустрічі. Це можливість не лише прекрасно провести час, а й отримати заряд любові і гарного настрою.

“Так гарно бути тут усім разом, все так чудово організовано, такі прекрасні виступи!”,- подібні враження звучали в усіх куточках зали після завершення концерту. Одна гостя, нечлен Церкви сказала: “Я відчула себе в сімейній обстановці. Було таке враження, що зустрілася велика родина”.

Ніхто не хотів розходитися, учасники і глядачі дякували одне одного, поздоровляли з Різдвяно-Новорічними святами і фотографувалися разом. Але головним здобутком цього чудового вечора стало нагадування про те, чиє народження ми святкуємо щороку. Адже головний подарунок, який ми можемо принести нашому Спасителю під час Різдвяних свят — це дарунок любові і служіння. Саме такий простий і водночас смиренний акт доброти, милосердя і любові принесли брати та сестри в день народження Ісуса Христа.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.