Прес-релізи

Перегляд генеральної конференції в Київському Українському колі

11 та 12 жовтня брати та сестри Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні  зібралися для перегляду трансляції 184-ї піврічної генеральної конференції, яка відбулася 4-5 жовтня в Солт-Лейк-Сіті. Через різницю в часі українські мормони не можуть дивитися конференцію у прямому ефірі. Як правило, вони переглядають сесії конференції через тиждень.

Усі присутні з великим натхненням і радістю слухали послання особливих представників Господа, які кожному допомагають знайти відповіді на особисті запитання, підказують, як прийняти правильні, а в деяких випадках, доленосні рішення, як жити так, аби твердо стояти на святих місцях і звеличувати свої покликання. Був чудовий момент, коли українські  брати та сестри підвелися  зі своїх місць, аби заспівати гімн разом з братами й сестрами, які виконували його у Солт-Лейк-Сіті. Ця дивовижна мить єднання сповнила усіх особливим духом любові і вдячності.

“Мені дуже запам’яталася думка, висловлена пророком Томасом С. Монсоном,- сказала сестра Віка Бондаренко. - Він говорив про те, що Спасителя треба наслідувати, йдучи не Його земними шляхами, а за Його прикладом, і що для цього зовсім не обов’язково їхати до Cвятої землі. І ще мені дуже сподобалася історія, також з виступу пророка, про одну сімейну пару з Канади. Життя цієї пари було настільки збагачене духовно, що кожен хотів відчути це на собі. Це допомагає усвідомити, як важливо бути прикладом для інших!”

“Я сьогодні не дуже добре себе почувала, але твердо вирішила, що будь що приїду на перегляд конференції,- поділилася враженнями сестра Віра Бевз. - Як тільки я увійшла до причасного залу, я відчула спокій і втішення. Заспокійливий голос апостола надав мені особливих сил. Я почула слова: щоби не відбувалося у нашому житті, у нас завжди є вічна перспектива.

Я дуже люблю гімни, і останній гімн прозвучав для мене як особливе втішення від Господа: “Не бійсь, я з тобою, журливим не будь, Я Бог твій, полегшу завжди твою путь... Рука допоможе, рука допоможе, рука допоможе всевладна Моя”. Я щаслива, що знаходжусь там, де отримую відповіді на важливі питання, які мене турбують, і де я відчуваю любов і підтримку. Я знаю, що завжди можу спиратися на руку Господа, і це сповнює моє життя великою радістю”.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.