Прес-релізи

Церква ділиться Великодньою ініціативою “Бо Він живе”

В суботу 28 березня 2015 року Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів випустить Великодню ініціативу, зосереджену на вченнях Ісуса Христа. Очікується, що ініціатива “Бо Він живе”, сягне мільйонів людей через соціальні медіа, дисплеї деяких центрів для відвідувачів, які демонструватимуть її протягом місяця, через членів Церкви і місіонерів та демонстрації на Інтернет сайтах.

28 березня Перше Президентство Церкви надішле електронне повідомлення членам Церкви, запрошуючи їх долучитися до участі у цій ініціативі. Березневий номер журналу Ліягона також міститиме інформацію про цей медіа захід.

“Як послідовники Господа Ісуса Христа у ці останні дні, ми також маємо обов’язок свідчити про реальність Спокути і Воскресіння Спасителя. … Подібно до тих ангелів-посланців у середині часів, ми також проголошуємо: “Нема Його тут,---бо воскрес” [Матвій 28:6]. Він живе. І оскільки Він живе, ми також можемо пізнати “мир у цьому світі і вічне життя у тому світі, що прийде” (УЗ 59:23)”,---cказав старійшина Рассел М. Нельсон, з Кворуму Дванадцятьох Апостолів, у березневому номері журналу Ensign. 

“Ми принесемо це послання майже в кожну країну світу, запрошуючи всіх більше дізнатися про Ісуса Христа і наслідувати Його приклад в їхньому щоденному житті”,---додав Грег Дробей, медіа-директор Місіонерського відділу Церкви.

Дробей пояснив, що створення цього послання було натхненне документом “Живий Христос”, який був опублікований Церквою в січні 2000 року. “Цей унікальний документ, підписаний живими пророками, провидцями і одкровителями, які свідчили про Ісуса Христа так, як тільки можуть вони, послугував натхненням, фундаментом і запрошенням, які ми бажали донести до світу”,---сказав він.

Контент “Бо Він Живе” буде весь час знаходитися на сторінках соціальних медіа ресурсів, починаючи з суботи, 28 березня. Цей контент соціальних медіа ресурсів буде містити приклади благословень, які доступні для нас у нашому повсякденному житті. Тих, хто ділиться он-лайн контентом, заохочено використовувати хештег #БоВінЖиве на своїх соціальних медіа каналах. Протягом усього року ці натхненні послання будуть доступні, щоб ними ділилися.

Церква відкрила веб-сайт HeLives.mormon.org, на якому розміщено відео “Бо Він живе”, яке зосереджене на пошуку, знанні і наслідуванні вчень Ісуса Христа і всього того, що Він уможливив через Свою Спокуту. Там буде висвітлено розповідь про поденні події останнього тижня життя Спасителя.

Як веб-сайт, так і відео, яке триває трохи більше двох хвилин, доступні 21 мовою: англійською, іспанською, португальською, албанською, вірменською, себуано, китайською, голландською, французькою, німецькою, індонезійською, італійською, японською, корейською, латвійською, польською, російською, шведською, тагальською, тайською та українською.

Церква випустила своє перше Великоднє послання у 2014 році разом із тижневою програмою під назвою “Завдяки Йому”. Вона включала в себе відео на YouTube, яке мало більш як 5 мільйонів переглядів за перший тиждень його розміщення.

У грудні Різдвяна ініціатива “Він---це Дар” була переглянута мільйонами людей через соціальні медіа ресурси, демонстрацію на дисплеях центрів для відвідувачів, членів Церкви і місіонерів. Відео зібрало більш як 33 мільйони переглядів. Різдвяна ініціатива була зосереджена на любові Небесного Батька, виявленій у священному дарі Ісуса Христа. 

“Тож, кожне з цих послань, і навіть все те, що вийде до Різдва 2015 року, буде й надалі зосереджене на Ісусі Христі, і ці послання будуть доповнювати одне одне”,---сказав Дробей.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.