Прес-релізи

Концерти "У колі друзів" 

У Київському колі розпочато традицію проведення щомісячних концертів надихаючої музики. Концерти, що мають назву "У колі друзів", проходять кожної четвертої суботи у домі зборів, що знаходиться на території Київського храму.

Мета концертів — започаткувати традицію регулярних зустрічей, під час яких можна поспілкуватися та послухати різножанрові інструментальні та вокальні твори. Серед учасників є як професіонали, так і талановиті початківці — виконавці класичних та сучасних творів. Відео деяких з виступів можно переглянути за цим посиланням.

 

"Ця подія допомагає нам відчути, що таке мистецтво, що таке музика і доторкнутися до прекрасного у цьому метушливому світі", - зазначила Катерина Сердюк — представник організаційного комітету.

"У колі друзів" є відкритим майданчиком, а тому запрошує всіх бажаючих долучитися до концертів в якості глядачів або виконавців. Концерти проходитимуть за адресою: Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 1. Найближчі дати проведення – 25 лютого та 25 березня 2017 року.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.