Новини

Візит апостола в Україну

Старійшина Джефрі Р. Холланд з Кворуму Дванадцятьох Апостолів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) з 20 по 22 квітня відвідав Україну. Під час свого триденного візиту апостол зустрівся з молоддю Церкви із різних міст, провів навчання місцевих провідників та відвідав конференцію Київського українського колу.

У перший день свого візиту старійшина Холланд зустрівся з молоддю Церкви. Весь час цієї зустрічі був присвячений відповідям на запитання, які ставили присутні на зустрічі молоді люди.

Наступного дня апостол зустрівся з місцевими провідниками Церкви. Під час навчання він наголосив на тому, наскільки важливо завжди жити за стандартами, які були встановлені Господом та пам’ятати про важливість священства, котре було передано братам, а також про відповідальність, що є його невід’ємною частиною. «Ці слова прозвучали так, наче були звернені особисто до мене. Це було так проникливо!» — зазначив брат Павло, один із присутніх на зустрічі.

 

Під час конференції Київського колу апостол наголосив на важливості дотримання заповідей та завітів, які ми уклали. Він також нагадав про благословення, які приходять в наше життя через послух Євангелії. Апостол Холланд приділив велику увагу здібності Спасителя «лагодити те, що було поламане», та свідчив про безмежну силу Спокути, яка проявляється в житті тих, хто звертається за цим даром до Бога.

У цій подорожі старійшину Холланда супроводжували його дружина Патрисія, старійшина Дональд Л. Холлстром з Президентства сімдесяти зі своєю дружиною Дайєн та член президентства Східноєвропейської території старійшина Ларрі С. Качер з дружиною Полін.

Окрім свого основного обов’язку бути особливими свідками імені Христа у всьому світі, апостоли мають важливі адміністративні обов’язки, оскільки вони наглядають за постійним зростанням і розвитком всесвітньої Церкви.

Подібно до апостолів у давнину, яких було послано у різні куточки світу, сучасні апостоли також подорожують світом, щоб зміцнювати і надихати членів Церкви, організовувати нові громади і опікуватися справами Церкви.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.