Новини

Тимчасова заборона на проведення зборів членів Церкви залишається в силі

Уже минув один рік з того часу, коли члени Церкви востаннє збиралися в Суботній день у домах зборів та на інші заходи упродовж тижня.

12 березня 2020 р. Перше Президентство і Кворум Дванадцятьох Апостолів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів надіслали листа членам Церкви по всьому світу, в якому оголосили про тимчасове скасування всіх публічних зібрань.

Нещодавно президентство Східноєвропейської території звернулося до членів Церкви з таким посланням:

“Ми були свідками першої та другої хвилі пандемії COVID-19 і того, як ці події змінили світ, у якому ми живемо. Небезпека зараження все ще актуальна, і ми повинні бути обережними та дотримуватися правил і норм, встановлених на державному рівні. Перше Президентство і Кворум дванадцятьох наполегливо заохочують нас вакцинуватися, якщо це можливо, аби запобігти зараженню та зупинити розповсюдження вірусу.

Тим часом ми продовжуватимемо нашу роботу у форматі віртуальних зборів і заходів.  

Ми раді повідомити, що помітили значне покращення якості та частоти проведення наших зборів, адже ми набуваємо більше досвіду у використанні сучасних технологій, які благословляють наше життя”.

Коли настане час оголосити про відновлення поклоніння у домах зборів, президентство Східноєвропейської території тісно працюватиме з президентами колів та місій, які консультуватимуть єпископів щодо конкретних дат і формату зборів та подій, виходячи з індивідуальних обставин. Щоб допомогти запобігти поширенню COVID-19, місцевим провідникам і членам Церкви будуть повідомлені принципи та надані настанови, що стосуються здоров’я і безпеки членів Церкви.

З цього приводу Президент Рассел М. Нельсон, Президент Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів сказав: “Ваша безпека і благополуччя завжди будуть нашим найвищим пріоритетом. … Оскільки ми обережно просуваємося до більш нормального способу життя”.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.