Medals-Plaza-UKR.jpg
Новини

Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів радо сприймає новину про проведення зимових Олімпійських ігор 2034 року

Сьогодні Перше Президентство Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів оприлюднило таку заяву:

Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів щиро вітає місто Солт-Лейк-Сіті з тим, що його було обрано місцем проведення зимових Олімпійських ігор 2034 року. Ми радіємо цій новині, згадуючи почуття єдності, миру та дружби, які панували на Олімпійських іграх, що проходили в штаті Юта в 2002 році.

Ми готові підтримати Олімпійські ігри 2034 року, приймаючи спортсменів, волонтерів і відвідувачів з усього світу. Церква проповідує принципи, які перетворюють Солт-Лейк на місто, де втілюються цінності служіння, співпраці та взаємної поваги. Оскільки тут знаходиться головне управління Церкви, ми співпрацюватимемо з організаторами як на місцевому, так і на міжнародному рівнях, щоб з наближенням 2034 року вітати гостей з усього світу.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.