Участь-Церкви-у-боротьбі-з-пандемією-COVID-19-по-всьому-світу-02.jpeg
Новини

Церква бере участь у боротьбі з COVID-19 в Україні

Нещодавно Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів оголосила про започаткування постійної всесвітньої програми з подолання пандемії COVID-19. У листі оприлюдненому у вівторок, 14 квітня 2020 р. Перше Президентство Церкви зазначило:

"На сьогодні ми схвалили понад 110 проєктів для допомоги у боротьбі з COVID-19 у 57 країнах. Більшість з них виконуються спільно з надійними партнерами з гуманітарних організацій, з міністерств охорони здоров’я та лікарень, що дозволяє нам використовувати наші ресурси — зокрема їжу, предмети гігієни, засоби особистого захисту, медичне обладнання, кошти та інші речі — там, де вони можуть бути найпотрібнішими".

Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні у партнерстві з гуманітарним агентством "АДРА Україна" та Церквою Адвентистів Сьомого Дня в Україні бере участь у проекті з протидії COVID-19 в Україні.

Метою проекту є створення належних умов лікування хворих та сприяння боротьбі з поширенням пандемії коронавірусної інфекції. В рамках проекту Церква передала 699 тис. грн. для забезпечення 25 медичних закладів засобами особистого захисту: захисними костюмами, масками, рукавичками, бахілами та антисептиками. Допомогу отримають медичні заклади Вінницької, Донецької, Івано-Франківської, Тернопільської, Черкаської та Чернівецької області.

Місцеві громади Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні також беруть участь в локальних проектах по забезпеченню соціально незахищених верств населення продуктами харчування та засобами індивідуальної гігієни в своїх містах.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.