Новини

Тема для молоді на 2022 рік буде зосереджена на заклику “Надійся на Господа”

Приповісті 3:5–6

 

Генеральні президентства Товариства молодих жінок і Товариства молодих чоловіків оголосили, що тема для молоді на 2022 р. є такою: “Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся! Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки”.

Ця тема з Приповістей 3:5­­–6 була вибрана, як закономірне продовження теми на 2021 р. “Велика робота” з Учення і Завітів 64:33.

На початку цього року генеральні президентства Товариства молодих чоловіків і Товариства молодих жінок звернулися до молоді зі словами: “Вас покликано пророком “закласти основи великої роботи”. Якщо ми надіємося на Ісуса Христа і прагнемо чинити Його волю, ми змінюємо світ на краще!” (“Велика робота”, Заради зміцнення молоді, січень 2021 р.).

Тема “Надійся на Господа” також узгоджується з навчальним курсом у семінарії на 2022 р. та з програмою За Мною йдіть, за якою вивчатиметься Старий Завіт, і тісно пов’язана з програмою Діти та молодь. 

У повідомленні, надісланому місцевим церковним провідникам 2 серпня 2021 р., генеральні президентства Товариства молодих чоловіків і Товариства молодих жінок закликають батьків та провідників молоді навчати принципів, які містяться в уривку з Писань, взятому за основу для цієї теми, вдома і в церкві упродовж всього року. Цю тему можна використовувати в якості теми для виступів молоді на причасних зборах та як девіз для молодіжних заходів, зокрема, таборів, молодіжних конференцій та духовних вечорів. На цій темі також буде робитися наголос під час конференцій ЗЗМ по всьому світу.

Ресурси, серед яких музика, відео та витвори мистецтва, будуть доступні у подальші місяці на сайті ChurchofJesusChrist.org/youth, на каналах соціальних медіа та в журналі Заради зміцнення молоді.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.