Новини

Особливе запрошення на вівторок, 16 січня

Члени Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів з усього світу запрошуються послухати звернення Президента Рассела М. Нельсона під час прямої трансляції, яка відбудеться у вівторок, 16 січня 2018 року о 18:00 за київським часом. Це послання буде поширюватися 29 мовами всіма каналами церковної трансляції, Інтернету і соціальних медіа. О 19:00 за київським часом після промови Президента Нельсона відбудеться прес-конференція.

Інформація щодо трансляції

Запрошуємо переглянути трансляцію українською за посиланням.

Це послання буде транслюватися наживо на LDS.org через церковний супутниковий зв’язок двадцятьма дев'ятьма мовами, з українською включно. Трансляцію можна буде переглянути на Mormon Channel, Canal Mormón, MormonNewsroom.org, KSL TV, the KSL TV app, BYUtv, BYUtv Global, KBYUtv Eleven і BYUtv International. Крім того, відбудеться радіотрансляція на KSL Radio і BYU Radio.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.