Для дорослої молоді

Особлива зустріч для дорослої молоді зі старійшиною Карлосом А. Годоєм

Доросла молодь Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів запрошується стати ближчими до Ісуса Христа, долучившись до всесвітньої трансляції зі старійшиною Карлосом А. Годоєм з кворуму сімдесятників, яка відбудеться 5 травня 2024 року в США та буде доступна для всесвітньої аудиторії з 12 травня 2024 року за посиланням: churchofjesuschrist.org

© 2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.

Старійшина Карлос А. Годой та його дружина Моніка поділяться особливим посланнями з дорослою молоддю віком від 18 до 30 років. Нещодавно старійшина та сестра Годой навчали про зміцнення сімейних стосунків, збереження зв'язку з Господом через особисте одкровення та про благословення, що приходять учням Ісуса Христа, які дотримуються завітів.

Ми заохочуємо молодь відвідати цю особливу зустріч запросивши до перегляду друзів та обговорити разом як принципи, що були згадані під час зустрічі допомагають нам ставати ближчими до Ісуса Христа.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.