Новини

Мормони-волонтери допомагають українцям вивчати англійську мову

Місіонери Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони), окрім своїх обов’язків в релігійній сфері, витрачають певний час своєї місії у соціальному служінні. Вони беруть участь в організованих гуманітарних проектах, культурних заходах, допомагають у різний спосіб окремим людям та, серед іншого, проводять мовну практики з англійської.

Майже у всіх великих містах України кожного тижня хлопці та дівчата з англомовних країн допомагають всім бажаючим покращити свої знання з англійської мови. Тематика занять світська і, за бажанням, учасники групи долучаються до формування тем. Під час практики відвідувачі мають можливість спілкуватися з носіями мови, ставити питання, які цікавлять, та вивчати основи граматики.

Нещодавно заняття мовної практики в Луцьку відвідало Волинське обласне телебачення. Репортаж можна переглянути за посиланням.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.