Новини

Міській лікарні надано хірургічне обладнання, яке суттєво розширює її можливості

Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів надала Луцькій міській лікарні хірургічне обладнання для здійснення малоінвазивних операцій на суглобах.

© 2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.

Пояснюючи переваги і можливості наданого обладнання, Тарас Куровець, завідувач відділення травматології та ортопедії, сказав: "За допомогою цього обладнання необхідні операції виконують через невеличкий прокол. Під час таких операцій пацієнт отримує мінімальні пошкодження м'яких тканин. Це істотно полегшує та прискорює післяопераційне відновлення, а також знижує ризик розвитку післяопераційних ускладнень".

Представник гуманітарної служби Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні, Олексій Ткаченко, зазначив, що цей і багато інших проектів є можливими завдяки пожертвам членів Церкви.

"Приємно, що у цей скрутний час є люди, які мають можливість вкладати гроші у такі речі, які будуть допомагати та служити людям. Ці люди благословенні Богом і людьми. Я хочу від усього нашого багатотисячного колективу подякувати їм за це — таке необхідне і важливе обладнання. Низький уклін усім, хто доклався до цієі справи, а ми будемо намагатися не підвести і працювати так, щоб повертати усім, хто до нас звертається, здоров‘я і життя", — подякувала генеральний директор Медичного об‘єднання Луцької міської територіальної громади Лариса Духневич у дописі на сторінці міської лікарні в Facebook.

   

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.