Генеральна конференція

Квітнева генеральна конференція

2-3 квітня 2022 року

Запрошуємо вас взяти участь у генеральній конференції Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Ця релігійна подія має на меті допомогти людям зміцнити їхні особисті стосунки з Ісусом Христом, щоб відчути мир, надію та радість, які приходять від наслідування Спасителя. Приєднуйтесь до мільйонів людей у всьому світі, щоб почути натхненні послання від живих пророків і апостолів.

Конференція складається з п’яти сесій, які відбудуться в суботу та неділю, 2 та 3 квітня 2022 року, включно з сесією в суботу ввечері для жінок і молодих жінок (включно з тими, кому у 2022 році виповниться 12 років). Сесії генеральної конференції відбудуться в Конференц-центрі в Солт-Лейк-Сіті, штат Юта, США.


Розклад сесій конференції

Субота, 2 квітня

19:00 – ранкова сесія

23:00 – післяобідня сесія

03:00 (3 квітня) – вечірня сесія

Неділя, 3 квітня

19:00 – ранкова сесія

23:00 – післяобідня сесія

Звертаючись до святих останніх днів у Східній Європі, президентство території запросило присвятити суботу і неділю участі в генеральній конференції:

"Ми просимо, щоб у дні проведення Генеральної конференції не проводилися причасні чи інші регулярні недільні збори. Натомість, ми запрошуємо, щоб у ці дві суботи та неділі в році ви могли зосередити свою увагу на перегляді та прослуховуванні генеральної конференції. Ми знаємо, що для деяких людей це означатиме перегляд серед ночі чи навіть рано вранці. Ми також знаємо, що в нашій території суботні сесії в більшості випадків доступні в неділю зранку, завдяки чому ваш Суботній день може бути наповненим духом і вченнями наших з вами провідників".


Дивіться у прямому ефірі:

На нашому головному вебсайті ChurchofJesusChrist.org (всі сесії)


Дивіться і читайте пізніше:

Відео будуть доступні впродовж 3 днів після трансляції; текстові файли стануть доступні впродовж 2 тижнів після трансляції:

На нашому головному вебсайті ChurchofJesusChrist.org (всі сесії)

У додатку “Євангельська бібліотека” (всі сесії)


Що таке генеральна конференція?

Генеральна конференція — це всесвітні збори Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Двічі на рік упродовж перших вихідних квітня та перших вихідних жовтня провідники Церкви по всьому світу діляться посланнями або проповідями, зосередженими на живому Христі та Його євангелії. Глядачі дізнаються, як знайти мир, надію та радість в Ісусі Христі; як зміцнити сім’ї, дотримуючись учень Ісуса; як отримати особистий провід та натхнення від Бога. Генеральна конференція транслюється в прямому ефірі приблизно 70 мовами, а пізніше перекладається ще понад 100 мовами. Ми запрошуємо кожну людину з усіх куточків світу — незалежно від віри, переконань і походження — подивитися, послухати та взяти в ній участь.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.