Новини

Фестиваль до Дня захисту дітей

Члени Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів взяли участь у проведенні святкового заходу, присвяченому Дню захисту дітей "Всі ми діти твої, Україно!", що відбувся в Національному музеї народної архітектури та побуту України.

Головними гостями заходу були діти Київської області, що позбавлені батьківського піклування, та діти-сироти. Під час заходу дітей розважали виступи колективів національно-культурних товариств представників Ради національних спільнот та різноманітні ігри, які проводили релігійні організації.

Це вже не перший рік, коли на запрошення Управління культури, національностей та релігій Київської обласної державної адміністрації Церква приймає участь у святкуванні Дня захисту дітей. Цього разу наші аніматори грали з дітьми в хокей на траві, влаштовували змагання з перетягування канату та запрошували дітей до різноманітних веселих перегонів, за участь в яких вони отримували солодкі призи.

 

Під час офіційної частини зі сцени лунали слова привітання на адресу присутніх дітей від представників Міністерства закордонних справ, Міністерства культури України, представників Київської обласної державної адміністрації, Ради національних спільнот та представників релігійних організацій, серед яких був член президентства Київського колу, Володимир Денщиков. Він привітав дітей зі святом, подякував їм за участь у заході та запевнив, що на сцені стоять люди, які і в майбутньому готові їм допомагати.

Цей захід в черговий раз став чудовим прикладом співпраці між різними релігійними організаціями, національними спільнотами та органами державного управління.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.