Тема

Недільна школа

Усіх членів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) віком від 12 років і старше заохочують брати участь у класах Недільної школи, які проводяться щотижня, як частина регулярних недільних богослужінь. Люди інших віросповідань також запрошуються їх відвідувати. Метою Недільної школи є навчати євангелії Ісуса Христа і зміцнювати окремих людей і сім’ї через навчання, вивчення і дружню підтримку.

Класи для молоді розділені за віком. Діти віком від 18 місяців до 12 років відвідують Початкове товариство. Для дорослих запроваджено окремий клас. Вчителі-волонтери, які призначаються місцевим провідником громади (єпископом або президентом філії), використовують навчальний план, який зосереджений на різному для кожного року зібранні Писань, почергово вивчаються такі курси: Старий ЗавітНовий ЗавітКнига Мормона і Учення і Завіти та Історія Церкви.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.