Прес-релізи

Церква бере участь у Днях науки філософського факультету університету ім. Тараса Шевченка​

22 квітня 2015 року представники Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів взяли участь у круглому столі «Державно-конфесійні та міжконфесійні відносини в Україні», що відбувся в рамках Міжнародної наукової конференції «Дні науки філософського факультету – 2015».

В роботі круглого столу взяли участь представники органів влади, студенти, аспіранти та викладачі вузів, а також представники різних конфесій.

Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів представляли Володимир Денщиков, член вищої ради Київського Українського колу, В’ячеслав Воробйов, керівник відділу сімейної історії у Східній Європі ЦІХСОД та Катерина Сердюк, член комітету зі зв’язків з громадськістю. Володимир Денщиков у своєму виступі висвітлив основи віровчення Церкви стосовно сім’ї, а В’ячеслав Воробйов продовжив цю тему, розповівши про сімейно-історичну діяльність ЦІХСОД. 

Обидві доповіді викликали зацікавленість та спонукали до пожвавленого обговорення. Подібні заходи є дуже корисними для влади, наукового світу й представників різних конфесій, оскільки, за словами Харьковщенка Є. А., завідувача кафедри релігієзнавства філософського факультету Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, «допомагають виконувати завдання розбудови держави і виховання молодого покоління».

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.