Прес-релізи

Майже 200 жінок-мормонів прийшло на трансляцію загальних жіночих зборів

26 червня 2014 року майже 200 жінок, які є членами Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (Мормонів) Київського Українського колу та їхні друзі прийшли послухати трансляцію Загальних жіночих зборів, щоб почути настанови сестер-провідників Церкви та провідників священства.

У Церкві є три допоміжні організації, які очолюються жінками: Початкове товариство (товариство, де навчають євангелії дітей віком від 3 до 11 років), Товариство молодих жінок (де навчають євангелії дівчат віком від 12 до 18 років) і Товариство допомоги (найбільше жіноче товариство у світі, яке об’єднує жінок віком від 18 років). Провідники цих товариств і зверталися до сестер Церкви.

На ці загальні збори запрошувалися дівчатка віком від 8 років, дівчата підліткового віку та дорослі сестри. Можна було побачити 3 покоління сестер, які належали до однієї сім’ї. Ці збори допомогли сестрам відчути необхідність згуртовуватися, просуватися в особистому розвитку і служити ближнім.

Сестра Розмарі М. Уіксом, генеральний президент Початкового товариства: “Як люди – ми є сильними. Та коли ми разом з Богом – нас неможливо зупинити”. Сестра Бонні Л. Оскарсон, генеральний президент Товариства молодих жінок: “Ми дійсно потрібні одна одній. Жінки природно прагнуть дружби, підтримки і спілкування”. Сестра Лінда К. Бертон, генеральний президент Товариство допомоги: “Як справжні учні [Ісуса Христа] пропонуймо наші охочі серця і руки допомоги, щоб прискорити Його роботу. Немає значення, якщо в нас ... є лише одна рука. Немає значення, що ми все ще недосконалі і не ідеальні. Ми є відданими учнями, які пропонують допомогу і допомагають одне одному на життєвому шляху”.

На цих зборах до сестер звернувся також Генрі Б. Айрінг, перший радник у Першому Президентстві: “Кожна дочка Єви має потенціал принести в свою сім’ю те благословення, яке Єва принесла в свою. ... Ми не знаємо про всю ту допомогу, яку Єва надавала Адамові та їхній сім’ї. Однак ми знаємо про один її величний дар, який кожна з вас також може дати: вона допомагала своїй сім’ї бачити дорогу додому, коли шлях попереду здавався важким”.

Хоча збори призначалися для сестер, брати взяли активну участь у їхній підготовці та проведенні. Поки сестри були на зорах, брати піклувалися про дітей та готували пригощення. Після зборів гості могли піти на екскурсію по храмовій території та більше дізнатися про Церкву мормонів.

Після перегляду трансляції сестри коротко поділилися своїми враженнями і думками.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.