Прес-релізи

Оголошено про будівництво нових храмів

Томас С. Монсон, Президент Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, оголосив 6 квітня під час суботньої ранкової сесії 183 щорічної релігійної генеральної конференції про плани збудувати храми в Сідар-Сіті, штат Юта, та в Ріо-де-Жанейро, Бразилія. Про точне місце розташування храмів буде оголошено пізніше.

Сідар-Сіті, штат Юта

Храм у Сідар-Сіті буде 17-м у штаті Юта; серед цих храмів: храм в Пейсоні, штат Юта, та храм Прово-Сіті Сентер, про будівництво яких вже було оголошено, а також храм в Огдені, штат Юта, який на даний час знаходиться на реконструкції. У штаті Юта нараховується приблизно два мільйони членів Церкви.

Ріо-де-Жанейро, Бразилія

У Бразилії живе приблизно 200 мільйонів людей, у т.ч. 1173000 членів Церкви. У Бразилії є шість діючих храмів, разом з храмом у Форталеза, Бразилія, та храмом, про будівництво якого було оголошено 6-го квітня, число храмів становить вісім. Перший храм у Бразилії—в Сан-Паулу—був збудований у 1978 р.

Про храми

Члени Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів вважають, що храм—це “дім Господа” і він є найсвященнішим місцем на землі. На відміну від будинків зборів, де відбуваються поклоніння в неділю та різні заходи впродовж тижня, храми відкриті впродовж тижня і зачинені в неділю.

Відвідування храму зміцнює святих останніх днів в їхніх стараннях наслідувати Ісуса Христа. У храмах завдяки священним обрядам сім’ї з’єднуються навічно, а також пояснюється Божий план для Його дітей.

На даний час існує по всьому світу 141 діючий храм і, разом з оголошеними сьогодні, 29 храмів знаходяться на стадії будівництва.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.