Прес-релізи

Мормони Черкас влаштували Різдвяне свято для дітей-інвалідів  

«Що означає свято Різдва? Ким насправді є Ісус Христос?» - такі запитання незмінно виникають під час зимових свят, коли весь світ святкує День народження Спасителя. Для когось відповідь на ці запитання є ясною, хтось хотів би дізнатися більше, для декого це лише час, пов’язаний із передноворічною метушнею і пошуком подарунків.

Але для людей віри відповідь завжди однозначна: Різдво – це час творити добро. Адже саме дарунки служіння найголовніша подяка Тому, Хто змінив цей світ. Різдво – це нагадування всім нам про те, що сталося понад два тисячоліття тому, коли в небі запалала різдвяна зірка, сповіщаючи світові, що народився Спаситель – Ісус Христос.

Для членів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) це свято особливе. Вони завжди намагаються принести Дух Різдва тим, хто самотній, хто потребує підтримки і допомоги, кому дуже потрібні підбадьорюючі і добрі слова. 26 грудня 2015 року в Черкаській філії Церкви відбувся незвичайний Різдвяний концерт. Члени Церкви підготували його для дітей-інвалідів, хворих на церебральний параліч. Були запрошені також їхні батьки та жителі Черкас.

Під час концерту звучала натхненна різдвяна музика. Старійшина і сестра Андерсен грали на скрипках, діти з Початкового товариства філії наповнювали зал ангельським співом. Зворушив усіх присутніх розіграний малечею різдвяний сюжет – сцена народження Спасителя та вітання Його пастухами та мудрецями. Лунали також поетичні рядки. Різдвяний Дух торкнувся серця кожного, всі відчували атмосферу, сповнену любові та надії. Деякі гості були зворушені до сліз.

Наприкінці свята усіх чекали подарунки. Жінки Товариства допомоги спекли домашнє печиво, так що усі присутні могли скуштувати смачні солодощі. А всі діти-інваліди отримали окремі подарунки. Та найголовнішим подарунком стали слова і почуття подяки нашому Спасителю і любов, якою люди щедро ділилися один з одним.

Після концерту ніхто не поспішав розходитися. Тема Різдва була основою для спілкування. Більшість гостей на запитання , що означає Різдво для них, відповідали так: це радісна подія, і вони знають, що Ісус Христос – це їхній Бог і Спаситель. Тетяна, мама одного 14-річного хлопчика, який був у інвалідному візку, сказала, що концерт допоміг їй відпочити від мирської суєти, відчути особливий спокій і радість у серці. Вона була дуже вдячна організаторам за свято, яке вони подарували їй, її синові та всім гостям.

Організатори зустрічі , в свою чергу, були дуже вдячні за теплі слова. Їм було надзвичайно приємно бачити очі дітей та їхніх батьків, які світилися радістю і щастям. Адже Господь наповнив їхні серця вірою та надією, і кожен з присутніх міг відчути Його любов.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.