Прес-релізи

Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів радо сприймає новину про проведення зимових Олімпійських ігор 2034 року

Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів щиро вітає місто Солт-Лейк-Сіті з тим, що його було обрано місцем проведення зимових Олімпійських ігор 2034 року.

Церква продовжує надавати допомогу українцям, які постраждали 

Підтримуючи жителів Харкова, які страждають від обстрілів, Церква додатково передає 22 генератори потужністю від 10 до 20 кіловат. 

Батьківство у скрутні часи: порада апостола

Так, ми живемо в небезпечні часи, проте якщо ми будемо наслідувати прикладу нашого Спасителя, нам не варто буде боятися. Я молюся, щоб роблячи це нас не турбували часи в які ми живемо, або проблеми які трапляються на нашому шляху.

Рецепт жіночого успіху від Камілли Н. Джонсон

«Якими б не були наші особисті обставини, ми всі є частиною Божої сім'ї, членами земної родини, і ми готуємося стати вічними батьками». — Камілла Н. Джонсон, генеральний президент Товариства допомоги.

Було оновлено навчальний центр завдяки Церкві

Молодь в місті Сокиряни отримала оновлений навчальний центр для здобуття професійних кулінарних навичок.

Особлива зустріч для дорослої молоді зі старійшиною Карлосом А. Годоєм

Доросла молодь Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів запрошується стати ближчими до Ісуса Христа, долучившись до всесвітньої трансляції зі старійшиною Карлосом А. Годоєм з кворуму сімдесятників, яка відбудеться 5 травня 2024 року в США та буде доступна для всесвітньої аудиторії з 12 травня 2024 року за посиланням: https...

Провідники заохочують членів Церкви укладати завіти та поглиблювати стосунки з Ісусом Христом 

«Проводьте більше часу в храмі і будьте вірними Божим заповітам», — із таким закликом звернулися до членів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів по всьому світу на генеральній конференції, що відбулася у квітні 2024 року в конференц-центрі в місті Солт-Лейк-Сіті, США.

Гуманітарна допомога жителям прифронтових територій

Більше 200 сімей у прифронтовому місті Селидове Донецької області, було забезпечено продуктами та іншими важливими побутовими засобами.

Церквою було надано генератори для живлення інфраструктури міста Харкова

Церквою Ісуса Христа Святих Останніх Днів було надано генератори для живлення інфраструктури міста Харкова

Перегляд квітневої генеральної конференції 

Генеральні конференції Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів відбуваються кожні півроку. П'ять сесій квітневої конференції 2024 року (6-7 квітня) транслюватимуться в прямому ефірі з Храмової площі в Солт-Лейк-Сіті, США.