Новини

Продовжується реалізація проекту з протидії поширення COVID-19 в Україні

В рамках проекту «Створення належних умов лікування хворих та сприяння боротьбі з поширення пандемії коронавірусної інфекції COVID-19» Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні у партнерстві з Адвентистським агентством допомоги та розвитку ADRA та Церквою Адвентистів Сьомого Дня надають засоби особистого захисту та дезінфекції медичним закладам, які протидіють поширенню COVID-19 в Україні.

 

Протягом цього тижня 27 медичних закладів, які знаходяться у Вінницькій, Cумській, Івано-Франківській, Тернопільській, Черкаській, Чернівецькій областях та у місті Києві отримують:

4250 респіраторів
760 комплектів захисних костюмів
500 упаковок рукавичок
500 пар бахіл
300 літрів антисептику
300 літрів побутової хімії

Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів продовжує співпрацю з різними організаціями та установами України в рамках постійної всесвітньої програми з подолання пандемії COVID-19, що була започаткована Першим Президентством Церкви на початку цього року.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.